27
Mayıs
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

'Sandığa sahip çıkın' mesajı

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa Seyhan, Bornovalılara “Sandığınıza sahip çıkın” mesajı verdi.

Kararsız seçmenin AK Parti üzerinde birleşmesi gerektiğini söyleyen Seyhan, “Yakın ışıkları, tüm Bornova'yı el ele aydınlatalım” dedi. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Mustafa Seyhan, Büyükpark ve Küçükpark çevresindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sıkıntılarını dinleyen, projelerini anlatan Seyhan'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Seyhan'a sevgi gösterilerinde bulunan esnaf, çay ikram ederken, kimi esnaf da yemeğini paylaştı.

Seçime iki gün kala gösterilen ilgi nedeniyle moral bulan Seyhan, 30 Mart sabahı Bornova'nın özlediği hizmetlere kavuşacağını söyledi. Tüm gününü esnafa ayıran Seyhan, akşam da ev ziyaretlerinde bulunurken, Kamil Tunca Caddesi üzerindeki kıraathanede bine yakın vatandaşa seslendi. Seyhan, “30 Mart sabahı, Bornova bizim” sloganları eşliğinde kıraathaneye girdi. Toplantıda ilk konuşmayı işadamı ve belediye meclis üyesi adayı Abdullah Kavuk yaptı. Bornova'ya hizmeti getirecek olan kadronun hazır olduğunu söyleyen Kavuk, “Pazar günü patron sizsiniz. Karar sizin” dedi.


Eski milletvekili ve il genel meclisi üyesi adayı İlhan Kaya ise, konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu'na yüklendi. “Gönül isterdi ki, aziz arkadaşımız Kocaoğlu, keşke o büyük bütçeyle ihmal edilen Bornova'ya, özellikle Çamdibi-Altındağ bölgesine hizmet etseydi.” diyen Kaya, son 5 yılda Bornova'nın kilit taşı haricinde önemli bir hizmet almadığını vurguladı. Sağ seçmenin oylarını böldürmemesini isteyen Kaya, seçimin iki parti arasında geçtiğini ve herkesin AK Parti üzerinde birleşmesi gerektiğini belirtti.


Konuşmaların ardından alkışlar ve sloganlar eşliğinde mikrofonu ele alan Seyhan, “Bizde boy yok ama yürek var” diyerek, konuşmasını sandalyenin üzerine çıkarak yaptı. Bir kişinin dürüst ve iyi olmasının başkanlık için yeterli olmadığını söyleyen Seyhan, önemli olanın bölgeyi tanımak olduğunu dile getirdi. “33 mahallesi ile Bornova'nın gelişmesiyle ilgili fikri olan açıklasın” diyen Seyhan, “Ama fikriniz yoksa kenara çekilin. Bizim bölgeyi ve insanımızı zenginleştirecek projelerimiz ortada” dedi. 29 Mart'ta milletin değişime karar vereceğini ifade eden Seyhan, genel seçimlerde milletin hizmete verdiği desteği gösterdiğini kaydetti.

Yerel seçimlerde de milletin göstereceği destekten kuşkularının olmadığını kaydeden Seyhan, “Sandığınıza sahip çıkın” mesajı verdi. Özellikle kararsız seçmene seslenen Seyhan, seçimin iki parti arasında geçtiğini ifade ederek, sağ seçmenin ve kararsızların AK Parti'de birleşmesi çağrısında bulundu. Bornova'nın hak ettiği hizmetleri gerçekleştirmemiş, Bornova'yı layıkıyla yönetmemiş ve sözlerini yerine getirmemiş bir yönetime artık Bornovalı'nın destek vermeyeceğinden emin olduklarını belirten Seyhan, hiçbir şansı olmayan adaylara da destek verilmemesini istedi. Mustafa Seyhan, “Şu anda kendilerini ifade etmek istemeyen kararsız hemşerilerime sesleniyorum. Biz partinin değil, ayrımcılık yapmadan tüm Bornova'nın hizmetkarı olacağız. Eksikleri sıkıntıları, Bornova'nın önceliklerini biliyoruz. Biz makam, şan, şöhret, çıkar peşinde değiliz. Bornovalıların kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Önceliklerimiz, projelerimiz ortada. Yakın ışıkları, Bornova'yı el ele aydınlatalım” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:30:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?