18
Mayıs
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Tabela kirliliğine son

Bornova Belediyesi, cadde ve sokaklardaki tabela kirliliğine savaş açtı. Başkanı Sırrı Aydoğan’ın talimatı ile belediye ekipleri tarafından M. Kemal ve Sakarya Caddesi ile Manavkuyu Bölgesi’nde tabela kirliliğine karşı çalışma başlatıldı. Belediye ekipleri, öncelikle trafik akışının yoğun olduğu ana yollarda sürücülerin dikkatini dağıtan kavşak girişleri, kaldırımlara gelişi güzel monte edilen reklam tabelaları ve pankartların hepsini temizledi.

Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan, "Hedefimiz kent kirliliği yaratan, trafik akışını, yayaların yürümesini engelleyen, yurttaşlarımızın can güvenliğini riske atan her türlü görüntü ve kent kirliliğini en kısa zamanda bitirmek" dedi.

bornova
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 15:26:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan tosun IP: 81.213.240.xxx Tarih : 2.04.2005 22:04:58
LÜTFEN BÜTÜN BORNOVA YA DUYURUN ya kusura bakmayın belki bana deli diyceksiniz.ben ne bu haber nede baska bişey hakkında yorum aypmıcam ben sadece su an bornova da olan HAYATTAKİ HERSYDEN COK SEVDİĞİM PINAR A SESLENİYORUM SENİ COOOOOOOOOOOOOOOOOKKKK AMA COOOOOOOOK SEVİYORUM SEN SEVMESENDE.....BEKLİYCEM NE BUGÜN NE YARIN UNTMAYACAĞIM SENİ COK SEVİYORUM ben konya selcuk ünv.seydişehir myo dan hasan tosun bunu lütfen tüm bornova halkına duyurun lütfen PINAR SENİ COK SEVİYORUM NE OLUR ANLA ARTIK BENİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!