15
Mayıs
2024
Çarşamba
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Bornova ilçesinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu ağaca çarpan otomobilde bulunan üniversite öğrencisi Faruk Hanaylı (21) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Rasim Hun (29) ile kardeşi Selim Hun (25) ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Kaza Bornova Mustafa Kemal Caddesi ile 274/1 sokağın kesiştiği noktada gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Bornova'dan Manavkuyu yönüne giden Rasim Hun yönetimindeki 34 AK 699 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak, yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobildeki Sakarya Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan sürücü Rasim Hun ile yanında bulunan Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi 3. sınıf öğrencisi kardeşi Selim Hun ve arka koltukta oturan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Uluslararası 2.sınıf öğrencisi Faruk Hanaylı yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan 3 gençten Faruk Hanaylı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haber üzerine hastaneye gelen Faruk Hanaylı'nın Manisa Akhisar'da oturan, emekli öğretmen babası Gültekin Hanaylı, sinir krizi geçirdi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 09:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SUAT DALGIÇ IP: 85.100.206.xxx Tarih : 2.11.2007 21:43:22

EKİM sabahı duyduğum acı haber karşısında yıkıldım,o akşam nişanlım,Fauruk ve ben bir arkadaşımızın düğününe gidecektik.Beni abisi gibi severdi bende onu;hala inanamıyorum!ALLAH ONU BİZDEN DAHA ÇOK SEVİYORMUŞ... o bir melek..SENİ HİÇ UNUYMAYACAĞIM CANIM KARDEŞİM HEP BENİMLE YAŞIYACAKSIN ÖLÜM SANA YAKIŞMADI BE ASLANIM....