1
Haziran
2024
Cumartesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yeddiemin hırsızlarına suçüstü

Bornova'da bir yeddiemin deposunu soymaya çalışan 2 sabıkalı, suçüstü yakalandı. Zanlılar, polisin zamanında müdahalesiyle kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 03.00 sıralarında, Kurtuluş Caddesi üzerindeki icra ve iflas mallarının saklandığı Men Yeddiemin Deposu’nda meydana geldi. Hırsızlık suçundan 13 ayrı polis kaydının bulunduğu öğrenilen Murat Sarı (19) ve aynı suçtan 7 kaydı bulunan Murat Tusa (23), deponun 1. katına merdiven dayayıp girdi. İçerideki eşyaları çalmak isteyen hırsızları fark eden çevre sakini vatandaşlar, 155 Polis İmdat telefonuna ihbarda bulundu.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Sarı ve Tusa’yı deponun içinde kıstırdı. Polis ekipleri, söz konusu şahısları depodan çıkartabilmek için itfaiyeden yardım istedi. Sokak dar olduğu için itfaiye ekibi olay yerine gelemeyince, Şirinyer Semti’nde oturduğu belirlenen depo sahibi çağrıldı. İşyerine gelen depo sahibi tarafından kapının açılmasıyla her iki şahıs da yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık olayı zanlıları Murat Sarı ve Murat Tusa, daha sonra Bornova Merkez Karakolu’na götürüldü. Şahısların sorgulamasının devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 11:48:39
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 16:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?