31
Mayıs
2024
Cuma
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yeni başkana tebrik ziyareti

Adı AK Parti Bornova Belediye Başkanı Aday Adayı olarak geçen İşadamı Ali Fuat Yakın, geçtiğimiz günlerde AK Parti Bornova İlçe Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Özkan'ı ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" dedi.


Kalabalık bir arkadaş grubuyla ilçe başkanlığını ziyaret eden Yakın, geçmiş yönetimlerde Bornova İlçe Teşkilat Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Teşkilat, bizim teşkilatımız. Yıllardır omuz omuza mücadele ederek partimizi iyi bir seviyeye getirdik. Yeni İlçe Başkanımızla birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Yeni dönenim Bornovamıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. AK Parti'nin Bornova'da çok güçlü bir durumda olduğunu belirten İlçe Başkanı Hüseyin Özkan da yaptığı konuşmada, tüm aday adaylarının İşadamı Ali Fuat Yakın gibi teşkilatla yakın ilişki içinde olması gerektiğini vurgulayarak, "Gerek teşkilatımızdan, gerekse dışarıdan aday adayı olan arkadaşlarımıza kapımız sonuna kadar açık. Çünkü, hepimiz partimizin başarısı için çalışıyoruz. Sık sık ilçemizi ziyaret etmelerini her zaman isteriz" dedi. Ziyarette, Eski Bornova İlçe Başkanı Yunus Timur, Tevfik Fikret Özkök, Yasin Uğurlu, Ali Çiçek, İsmail Bilir, Fahri Banda, Zafer Akbeniz, Engin Ulubınar, Zeki Akşehirli, İbrahim Akşehirli, Celal Ekmekçi, Ali Berker ve Abdülaziz Açık hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 12:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İzzet TABAK IP: 88.242.191.xxx Tarih : 18.11.2008 17:02:53

Bornovanın Ali Fuat YAKIN gibi öz değerlerine sahip, hem kendisiyle hemde toplumla barışık lider kişilere ihtiyacı var, Bornovaya için hayırlı olacağına inanıyorum, kendisine başarılar dilerim