27
Mayıs
2024
Pazertesi
BORNOVA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yeni yıl öncesi Kırmızı Sergi!

BORNOVA'NIN KURSİYERLERİNDEN KIRMIZI SERGİ

Bornova Belediyesi Resim kursiyerleri Yeni yıl öncesi Kırmızı isimli bir resim sergisi açtılar. Açılışını Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ile kursiyerlerin birlikte yaptığı sergide 40 çocuk, 30 yetişkin kursiyerin eserleri yer aldı.

Bornova Belediyesi Resim kursu kursiyerleri Yeni Yıl öncesi eserlerini sergilemek üzere Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde bir sergi düzenledi. Eğitmenliğini Meral Gözen'in yaptığı kursta 40 çocuk 30 yetişkin resim eğitimi alıyor. Sergi açılışında çocuklara pastel boya, yetişkinlere ise füzen kalem hediye edildi.

Çocuk ve yetişkinlerin resimlerinin büyük ilgi gördüğü sergide konuşan Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, “Bu sergi çocuk ve yetişkin kursiyerlerimizin sergisi. O resimlere verilen emek, onlara verilen göz nuru, yürek, duygu, düşüncenin değeri paha biçilemez. Burada eserlerini sergileyen tüm kursiyerlere teşekkür ediyorum. Belediyemizin bilime, kültüre ve sanata verdiği destek devam edecek. Umarım kursiyerlerimizin ustalık dönemi resimlerini de görürüz. Yeni yılda sizlere ailenize sağlıklı, mutlu, başarı dolu bir yıl diliyorum” diye konuştu.

BORNOVA'NIN KURSİYERLERİNDEN KIRMIZI SERGİ
BORNOVA'NIN KURSİYERLERİNDEN KIRMIZI SERGİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 09:10:05
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 09:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?