19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

'29 Mart akşamı 100 bin oy alacağız'

AK Parti Buca Belediye Başkanı adayı Beytullah Selman, İhlas Haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürü Necati Bahçeci'yi ziyaret etti. Ziyarette yerel seçimler öncesi Buca için gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi veren Selman, Buca'daki mahalleleri tek tek incelediklerini ve seçmeni çok iyi tanıdıklarını belirterek, "29 Mart akşamı 100 bin oyu alacağız, iddialıyız" dedi.

AK Parti Buca Belediye Başkanı Adayı Beytullah Selman, 4,5 yıl boyunca ilçe başkanı olarak da görev yaptığını ve bu süre içinde Buca'nın demografik yapısını çok iyi ortaya çıkardığını ifade etti.

Buca'daki sivil toplum örgütleri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlara ilişkin de detaylı bilgi sahibi olduğunu ve bu doğrultuda projeler ortaya konduğunu dile getiren Selman, "Buca'nın adeta MR'ını çektik. Nerelerde kimlerin olduğunu, ne iş yaptıklarını, ihtiyaçlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. 29 Mart akşamı 100 bin oy alacağız ve iddialıyız" dedi.  Buca'da bulunan 39 merkez mahallenin 25'inin gecekondu bölgesi olduğunu ve bu bölgeleri kentsel dönüşüm ile örnek mahalleler haline getireceklerini ifade eden Selman, Büyükşehir Belediyesi ile organize şekilde trafik sorununu da çözeceklerini belirtti.

"BUCA'DAKİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ OTOBÜS"
Bornova'daki öğrencilerin metro istasyonu ile kampüs arasındaki istikamette ücretsiz otobüslerden faydalandıklarını ancak Buca'lı öğrencilerin bu haklarının bulunmadığını belirten AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman, "Bornova'da öğrencilere tanınan hakların Buca'daki öğrencilerimiz için de tanınması için projeler ortaya koyacağız. Buca'daki öğrenciler yararına ücretsiz otobüs projesini hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi. Selman ayrıca Buca'daki kadın aktivite merkezi sayısını da çoğaltacaklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2009 Çarşamba 18:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?