25
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

5 yaşındaki çocuk 5. kattan düştü

BALKONDAN AŞAĞI DÜŞEN 5 YAŞINDAKİ ARDA YOĞUN BAKIMDA

İzmir'in Buca ilçesinde, oturdukları apartmanın beşinci kat penceresinden aşağı düşen beş yaşındaki Arda Öztürk hastanelik oldu.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında, Buca 670/3 sokaktaki Çavdar Apartmanı'nın 5. katında meydana geldi. Salih-Aysel Öztürk çiftinin ikinci çocuğu olan beş yaşındaki Arda Öztürk, teyzesi Tuğba Çavdar ile birlikte yatak odasında uyurken henüz bilinmeyen bir nedenle pencereden aşağı düştü. Komşusu tarafından kanlar içerisinde yerde yatarken görülen çocuk ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. 7

aylık Miraç isminde bir de erkek bebekleri olan su tesisatçısı baba Salih Öztürk ile ev hanımı anne Aysel Öztürk de büyük üzüntü yaşadı. Yeğeni ile birlikte yatak odasında uyuduğunu söyleyen Tuğba Çavdar, "Nasıl düştüğünü bilmiyorum. Sanırım yeğenim tuvalete gitmek için uyandı. Uyku sersemi yatağın yanındaki pencereden aşağı düştü. Komşumuzun uyarmasıyla durumu fark ettik. Çok üzgünüz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 09:17:04
Güncelleme :1 Haziran 2010 Salı 18:05:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?