30
Mayıs
2024
Perşembe
BUCA - İZMİR

AKP başkan adayı muhtarları gezdi

AK Parti Buca Belediye Başkanı aday adayı Avukat Beytullah Selman, tanıtım çalışmalarını muhtar ziyaretleri ile devam ettiriyor.

4.5 yıl görev yaptığı Buca İlçe Başkanlığı döneminde muhtarlarla sürekli diyalog halinde olan ve problemlerine çözüm bulmaya çalışan Selman, bu kez başkan adaylığına destek için muhtarları ziyaret etti.

Muhtarların her zaman yanında olduğunu, periyodik ziyaretlerden sonra seçim desteği için görüşmeler yaptıklarını dile getiren Ak Parti Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Beytullah Selman "Bizim seçmene ulaşamamak gibi bir kaygımız yok, biz sadece seçim zamanında değil her zaman halkımızın yanında olduk. Dört yıl boyunca periyodik aralıklarla ekip arkadaşlarımızla birlikte ziyaretler gerçekleştirdik. Bucamız'da yaşayan her yerden herkes ile hep bir arada olduk, kurmuş olduğumuz bu sistem ile sorunları dinleyip minimize olması için elimizden ne geliyorsa yapma gayreti içinde olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başkanlık dönemimizde muhtarlarımızın isteklerine cevap vereceğiz." dedi.

Ak Parti Buca Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Beytullah Selman'ın kendilerini dört yıl boyunca sürekli ziyaret ettiğini ve problemleri ile yakından ilgilendiğini ifade eden Bucalı muhtarlar halkla bütünleşen bir başkan görmek istediklerini belirterek Selman'a başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 11:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?