20
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

AKP'liler kan verdi

AK Parti Buca İlçe Başkanı Beytullah Selman ve İlçe Yöneticileri, Kızılay İzmir Şube Müdürlüğü'nün Buca Çevik Bir Meydanı'nda kurdukları çadıra giderek topluca kan verdiler.


İlçe Başkanı Beytullah Selman, burada yaptığı açıklamada, Kızılay'ın kan stoklarındaki azalmanın gündeme getirilmesiyle birlikte ilçe teşkilatı olarak böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade ederek, Ramazan ayı sonuna kadar tüm teşkilatları organize ederek kampanyaya dahil edeceklerini söyledi.

Kızılay'ın kan stoklarının tükenmek üzere olduğunu basından okuyunca duyarlı kişiler olarak böyle bir kampanya başlattıklarını belirten Selman, “Buca'da ciddi bir üye potansiyelimiz var. Önce biz ilçe yöneticileri olarak bu konuda örnek olmak istedik. Mahalle teşkilatlarımıza da bilgi vererek onların da kan vermelerini sağlayacağız” diye konuştu. Kızılay Çadırı Sorumlusu Melek Gelmez, Cuma günü kurdukları çadıra gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Günde 60-70 kişi kan vermek için müracaat ediyor. Gerekli tetkiklerin sonunda günlük 40-45 kişinin kanını alıyoruz. 10-15 kişiyi ise şartlara uymadığı için geri çevirdik. Ramazan ayı boyunca da kızıyla çadırımız burada faaliyetine devam edecek. Gündüz veya akşam iftardan sonra kan vermek isteyenleri çadırımıza bekliyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 15:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?