18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Antrenmana sürpriz ziyaret

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de bu hafta Karşıyaka ile oynayacağı İzmir derbisinin hazırlıklarını sürdüren Bucaspor'un antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren BucaGenç Futbol Akademisi öğrencileri, zorlu karşılaşma öncesi sarı-lacivertli takıma moral verdi.

Tüm oyunculara çiçek verip, pasta ikram eden minikler, ağabeylerine kalan 6 maçta başarı ve şans diledi. U-16 Takım Kaptanı Murat Ay, Profesyonel Takım Kaptanı Yılmaz Özlem'in kendileri için her zaman örnek bir futbolcu olduğunu söyleyerek, "Onun öğütleri ve yönlendirmelerini her zaman dikkatle dinliyoruz. Bizlerle yakından ilgilendiği için Yılmaz ağabeye teşekkür ediyoruz" derken, U-12 Takım Kaptanı Necdet Yangır da, ikinci kaptan Cenk Tekelioğlu'na kendilerine destek olduğu ve zaman zaman akademi öğrencilerine getirdiği hediyeler için teşekkür etti.

BucaGenç İletişim Direktörü Murat Dizdar, Profesyonel Takım Teknik Direktörü Özcan Kızıltan'a çiçek sunup, Süper Lig yolunda başarılar dilerken, "Futbolcular ve teknik kadro kadar yöneticiler ile idari personelin de hedefe varmak için döktükleri alın teri, altyapıda bulunan sporcuların geleceğine hizmet ediyor. Bu kutsal mücadelenin çok açık olarak bilincindeyiz. Oluşan bu güzel tablo, Süper Lig'e çıkışımıza da yansıyacaktır. Buna eminiz" ifadesini kullandı.

Ziyaret karşısında oldukça duygulanan Bucasporlu futbolcular, "Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Hedefe hep birlikte varacağız. Bucaspor'da tarih yazacağız" açıklamasını yaptı.

BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 15:41:03
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 16:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?