19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Atlıspor'dan Tatı'ya teşekkür

ATLI SPOR'DAN TATI'YA CUMHURİYET  TEŞEKKÜRÜ

İzmir'de Binicilik Federasyonu ile Atlıspor Kulübü'nün düzenlediği Cumhuriyet Kupası'nda, tesisleri 2.5 ay aralıksız çalışıp tamamlayan Buca Belediyesi'ne, kulüp yönetiminden çok özel teşekkür geldi. Kulüp Başkanı Arif Kurtel, “kısa zamanda gece gündüz çalışan belediyemize minnettarız” dedi.

İzmir'de Türkiye'nin önemli binicilerini buluşturan ve 4 gün süren “Cumhuriyet Kupası Binicilik Yarışları”nda tesislerin turnuvaya yetişmesi için 2.5 ay geceli gündüzlü çalışan Buca Belediyesi'ne, Federasyon ve Atlıspor İhtisas Kulübü yönetiminden “Çok özel” teşekkür geldi. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya katkılarından dolayı teşekkür eden Kulüp başkanı Arif Kurtel, “Buca Belediyesi'ne tatil günü, gece gündüz demeden yaptıkları çalışmalardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Buca'daki yenilenen manejde 4 gün boyunca süren yarışmalara Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 110 sporcu, 174 tür at ile kupa için yarıştı. Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey'in de katıldığı turnuvada Atlıspor İhtisas Kulübü Kurucu Başkanı Turgut Koyuncuoğlu ile ilk antrenörlerden Sabri Sarıyer ile yenilenen tesislerin kurdelesini Belediye Başkanı Ercan Tatı birlikte kesti.

Atlı Spor kurucu Başkanı Koyuncuoğlu, Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya tesislere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, Federasyon Başkanı Armağan Özgörkey de yapılan çalışmaların Türkiye'deki binicilerin rahat bir ortamda yarışmaları yapmalarını sağladığını kaydetti. Belediye Başkanı Ercan Tatı, Atlıspor Kulübü ve tesislerin Buca için önemine işaret ederken, Türkiye'nin önemli binicilerini Buca'da görmekten mutlu olduğunu, bundan sonra da desteğin süreceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 11:27:05
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 12:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?