22
Mayıs
2024
Çarşamba
BUCA - İZMİR

Balkondan atlayan hırsız yakalandı

İzmir'in Buca ilçesinde girdiği evden cep telefonu çalan sabıkalı hırsız, paniğe kapılıp 3. kat balkonundan atladı. Zanlı, güvenlik güçlerince yakalandı.

Ege-Koop 1403. sokakta, emekli memur Ahmet Özbek'in (51) evine giren H.T (21), ev sahiplerinin uyandığını görünce paniğe kapıldı. H.T, 3. kat balkonundan giriş kapısının üzerindeki betona atladı ve kaçmaya başladı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine güvenlik güçleri tarafından yakalanan H.T'nin hırsızlıktan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Zanlının üzerinde tornavida ile parmak izi bırakmamak amacıyla eldiven olarak kullandığı 2 adet çorap ele geçirildi. Zanlı, Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nde gözaltına alındı.

''KOMŞULARIM HABER VERDİ''

Hırsızın girdiği evin sahibi emekli memur Ahmet Özbek, ''Gece uyuyorduk. Komşularımız, dairemize arka taraftan şüpheli bir kişinin girdiğini haber verdi. Ailece kalktık. Balkonda şüpheli bir kişi gördük. O da bizi fark edince, balkondan atladı. Güvenlik güçlerine haber verdik. Ekipler kısa zamanda geldiler ve hırsızı yakaladılar'' dedi.

milliyet
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2007 Cuma 09:14:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?