26
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Başbakan'ın adayı Selman

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman'ın bizzat Başbakanın adayı olduğunu açıkladı.

Arınç, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman'a destek vermek üzere Buca'ya geldi. Bülent Arınç üç seçim bürosunun açılışını yaptı.

Miting havasında gerçekleşen açılışlarda halka hitap eden Arınç, başta kendisinin, AK Parti'nin ve özellikle de AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Beytullah Selman'a tam destek verdiklerini söyleyerek oy istedi.

AK Parti Buca İlçe Başkanı Mehmet Girgin, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman, AK Parti Buca Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Bucalı bayanların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Şirinyer Menderes Caddesi, Gediz Meydanı ve Göksu Mahallesi'ndeki seçim büroları açılışlarında konuşan Bülent Arınç, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman'ın bizzat Başbakanın adayı olduğunu açıklarken "Sizinle tek tek kucaklaşan, her zaman Buca'nın gerçek hemşehrisi olan Beytullah Selman, bizzat Başbakanımız tarafından Buca'da belediye başkan adayı olarak gösterildi" dedi.

Dolayısıyla Beytullah Selman'ın arkasında Türkiye'nin ve dünyanın karakterli, ilkeli, kararlı ve cesur bir siyaset adamı Türkiye'nin Başbakanı olduğunu anlatan Arınç, şöyle konuştu: "AK Parti iktidarı var. Türkiye'de elbette bu gücümüzü Bucalılar için kullanmak istiyoruz. Buca'nın ihmal edilmiş sorunlarına bir an evvel el atmak istiyoruz. Halkımızı rahatlatmak istiyoruz. Bu yüzden Beytullah Bey projeleriyle önünüzde."

AK PARTİ ADAYI SELMAN FARKLI
Diğer parti adaylarının da projelerle Bucalı'nın karşısında olduğunu ama AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah'ın farklı oldğunu anlatan Arınç sözlerine şöyle devam etti: "Bizim üç farkımız var. Birincisi adayımızı beğeneceksiniz. İkincisi bizim adayımız Türkiye'nin iktidarı ile bütünleşecek. Üçüncüsü Buca'yı İzmir'in ve Türkiyemizin de incisi haline getirecek. Halkımız, çocuklarımız ve kadınlarımız daha güzel ve huzur içinde yaşayacaklar."

BUCALININ COŞKUSU BİZİ YİNE İKTİDAR YAPACAK
Kendilerine verilen desteğin her geçen gün arttığına dikkat çeken AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman, "Adaylığımın açıklandığı günden beri bize gösterilen ilgi ve destek artarak devam ediyor. Meclis üyesi adayı arkadaşlarımızla gece gündüz Buca'yı karış karış gezerek projelerimizi anlatıyoruz. Başbakanımızın ve büyüklerimizin bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız. 29 Mart Akşamı Buca Belediyesi'nde AK Parti Bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 16:18:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?