19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Başkan eşleri Buca’yı gezdi

BAŞKAN EŞLERİ BUCA'YI GEZDİ

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve eşi Oya Tatı'nın konuğu olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının eşleri Buca'yı dolaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının eşleri Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı makamında ziyaret etti.

Tatı'nın eşi Oya Tatı'nın davetlisi olarak geldikleri Buca'da öncelikle Başkan Ercan Tatı ile bir araya gelen bayanlar, Başkan'la Buca, Buca'nın eksikleri ve belediye başkanlığının zorlukları üzerine sohbet ettiler. Sohbette Buca'daki öğrenci yurdu eksikliğine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu "Buca'ya bir yurt çok yakışır" dedi. Türkegül Kocaoğlu'nun bu sözleri üzerine aday adaylığı döneminden bu yana ilçesine yapılacak olan öğrenci yurdu hayalini hep söylediğini ifade eden Başkan Ercan Tatı "Üniversite Rektörümüz'le konuştum. bir tanesi kampus içinde biri de yerleşkenin üstünde bize yerler verecek, bizde buralarda yurt yapacağız, çocuklarımızı buralarda barındıracağız. Adını da Mustafa Kemal Atatürk Öğrenci Yurdu koyacağız" dedi. Daha sonra Buca'da belediyeye bağlı kurumları gezip bilgi sahibi olan başkan eşleri, özellikle Başkan Tatı'nın dönemiyle birlikte yenilenen Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi ve Engelli Eğitim Merkezi'ni çok beğendiler. Başkan eşleri daha sonra Kültür Müdürlüğü'nde açılan Atatürk Fotoğrafları Sergisi'ni gezdi, Geçici Barınma Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Özellikle kadınlar ve çocuklar için yerel yönetimlerin ellerinden geldiğince çalışması gerektiğini ifade eden başkan eşleri, İzmir'de ki tüm belediyelerin bu anlamda koordinasyon içerisinde olmasının yararına değinde. Başkan eşleri; " Özellikle İzmir bir kentte kadın dayanışmasının çok güçlü olması gerekiyor. Bizler de tek yumruk olmalı gücümüzü herkese kanıtlamalıyız" dediler.

BAŞKAN EŞLERİ BUCA'YI GEZDİ
BAŞKAN EŞLERİ BUCA'YI GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 11:11:03
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 14:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?