27
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Başkan Tatı'dan öneri almaya geldi

Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Tatı'nın 10 yıllık İl Genel Meclis üyeliğindeki ekolojik tarım çalışmalarıyla Altıntaş Belediyesi olarak yakından ilgilendiklerini belirten Yüzüak, ziyaretin amacını ise Başkan Tatı'dan ekolojik tarımla ilgili öneriler almak olarak açıkladı.

Kütahya'nın Altıntaş Beldesi'nde çok büyük ve ekolojik tarıma uygun topraklarının olduğuna parmak basan Başkan Yüzüak; "Konuyla ilgili partimizin sayın genel sekreterine danıştım kendileri de beni Buca Belediye Başkanımız Ercan Tatı'ya yönlendirdi. Organik tarıma yönelik çalışmalarınızı yakından takip edip bu alandaki kazanımlarınızı taktir ediyorum" dedi.

Kütahya'nın Altıntaş Belediye Başkanının bu ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ve kendilerine gerek ekolojik tarım alanında gerekse diğer alanlarda yardımdan asla kaçınmayacaklarını ifade eden Buca Belediye Başkanı Tatı ise; "Öncelikle Altıntaş'ta ki toprağın analizini yaptırmalısınız. Bende konusunda uzman arkadaşlarımla gidip Kütahya'da çalışmalara katılırım. Ellerindeki bu değeri, en kıymetli hale getirmek adına üstüme düşeni yapmaya hazırım. Bizler Türkiye'nin her beldesindeki belediyelerle omuz omuza çalışacağız. Altıntaş Belediyesi'de bunun bir örneğidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 14:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?