18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Başkan ve bürokratlar stres attı

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, belediye bürokratlarına ve meclis üyelerine bir yemek verdi. TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Makbule Kaya’nın da yemekte olması geceye ayrı bir güzellik kattı.

Geleneksel bütçe yemeğinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle dün akşam Buca Gölet Tesisleri’nde verilen bütçe yemeğinde, belediye bürokrat ve meclis üyelerinin birbirleriyle kaynaşma ve dayanışma imkanı bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Cemil Şeboy, bu tür organizasyonların belediyede kamu hizmeti sunanları motive ettiğini ve bunun sonucunda da başarının geldiğini söyledi.

Başkan Şeboy ve eşi Sadberk Şeboy, yemeğe eşleriyle katılan konukların masalarına giderek tek tek ilgilendiler. Buca Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Kaya’nın eşi TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Makbule Kaya’nın da yemekte olması geceye ayrı bir güzellik kattı. Makbule Kaya’nın söylediği birbirinden güzel türküler eşliğinde oyunlar oynanıp halaylar çekildi. Gecenin ilerleyen saatine kadar süren yemekte, bürokrat ve meclis üyeleri ile eşleri, çalan canlı müziğin eşliğinde gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 12:16:19
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 14:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?