18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Belediye unutulan mahallelere girdi

Okul onarımlarını tamamlayan Buca Belediyesi unutulan mahallelere girdi, 3 mahallede kaldırım ve yolları yapmaya başladı.

Buca Belediyesi çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor. Okullardaki, camilerdeki, parklardaki tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından iki hafta önce sokaklara da el atan Buca Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde Buca'nın 3 mahallesinde sokakların yapımına başladı. Bazı bölgelerdeki çalışmalar tamamlandı.

Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 15 yıldır yol, asfalt, kaldırım ve park hizmeti alamayan mahallelerde çalışmalara başladı. Mustafa Kemal, İnönü ve Seyhan Mahalleleri'nde 12 gündür çalışan yetkililer, buralardaki çalışmaların bir bölümünün bayramdan önce bitirildiğini, bir bölümünün ise bayramın hemen ardından tamamlanacağını kaydetti.

Mustafa Kemal, Seyhan ve İnönü Mahalleleri'nde tamamlanmak üzere olan çalışmaların hemen ardından şu an ölçümleri yapılmış olan mahalleler Yeşilbağlar, Göksu, Çamlıkule ve Çamlıpınar'da hizmete devam edecek olan Buca Belediyesi, bu bölgelerde yaptığı çevre düzenlemesiyle vatandaş tarafından ise büyük bir taktirle karşılanıyor.

Çalışmaların yapıldığı ve yapılacağı mahallelerin muhtarları da yaptıkları açıklamada oldukça mutlu olduklarını ifade ederken, “15 gün önce başkanımız Ercan Tatı ile yaptığımız görüşmede dile getirdiğimiz isteklerimiz 15 gün sonra yapılmaya başlandı. Bu çalışma anlayışı ile mahallelerimizin yıllardır çözümsüz bırakılan sorunlarının kısa sürede halledileceği inancındayız. Hassasiyetinden ötürü Başkanımız Ercan Tatı'ya teşekkür ediyoruz” dediler.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2009 Pazar 10:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?