31
Mayıs
2024
Cuma
BUCA - İZMİR

Belediyede hüzünlü bayramlaşma

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy belediye personeli ve çalışanlarıyla bayramlaştı.

Bayram tatili öncesinde Buca'ya bir daha başkan adayı olmayacağını belirten Şeboy'un odası bayramlaşmak isteyenlerle doldu taştı.

Belediye personeli ile bayramlaşan Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy Buca'da bir daha aday olmayacağını açıkladı. Başkan Şeboy'un aday olmayacağını öğrenen çalışanlar başkan ile bayramlaşıp fotoğrak çektirmek için sıraya girdi.

Bayramlaşma törenini Şeboy'un Buca Belediyesi'ndeki son bayram kutlaması olarak değerlendiren personelden bazılarının gözyaşlarına engel olamadığı görüldü.

İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, oda temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar da kutlama dolayısıyla Başkan Cemil Şeboy'u ziyaret etti. Çalışanların bayramını kutlayan Şeboy, "Bayram tatili uzun. Hem yakınlarımızla bayramlaşalım hem de tatile çıkalım. Trafiğe çıkacak vatandaşlarımıza da dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Bir yere sağlıklı gitmek, hızlı gitmekten daha önemli. Umarım gelecek yıllarda da bayramları sağlıklı bir şekilde hep beraber kutlarız. Tüm Müslüman aleminin kurban bayramını tebrik eder, sağlık ve esenlikler dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 17:32:08
Güncelleme :5 Aralık 2008 Cuma 17:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?