31
Mayıs
2024
Cuma
BUCA - İZMİR

Buca Belediyesi'nde bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla 9 günlük tatile giren Buca Belediyesi personeli, bayramlaşma törenini bugün yaptı.


Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un makamında gerçekleşen bayramlaşma törenine, belediye personelinin yanı sıra, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, protokol ve bazı ilçe sakinleri katıldı.


Oldukça neşeli olduğu gözlenen Başkan Cemil Şeboy, yaptığı esprilerle, ziyaretçilerine neşeli anlar yaşattı. Oruç tuttuğunu unutarak, ikram edilen çikolataları yiyen ziyaretçiler de, yaşadıkları kısa süreli paniklerle gülüşmelere yol açtı. Bayramlaşmaya gelenlerin önceki yıllara oranla büyük artış göstermesi, dikkatlerden kaçmadı. Uzun süreli bayram tatili dolayısıyla trafik kazalarına dikkat çeken Başkan Şeboy, “Manevi duygularımızı en üst düzeyde yaşadığımız günleri, ufak dikkatsizlikler sebebiyle yasa boğmayalım. Sürücülerimizin, trafik kurallarına uyması, acele gitmek yerine sağlıklı gitmeyi tercih etmeleri, bayramlarda yaşadığımız üzüntüleri ortadan kaldıracaktır.” dedi.


Bayramların insanları birbirine yaklaştırdığını ve kırgınlıkları ortadan kaldırdığını söyleyen Şeboy, şunları ifade etti, “Bayramların en sevdiğim yönü bu. Ufacık sorunlar nedeniyle birbirinden uzaklaşanlar, bayramlaşma yoluyla küskünlükleri ortadan kaldırıyorlar. Bayramlarda yaşadığımız birlik ve dayanışmayı yılın diğer günlerine de yaydığımızda, daha huzurlu bir gelecek bizi bekliyor. Barış ve hoşgörünün egemen olduğu, sağlık ve huzur dolu bir yaşam dileğiyle, tüm halkımızın bayramı kutlu olsun"

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 15:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?