20
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Buca'da patlama panik yarattı

Buca İlçesi’nde, MHP ve DYP Buca İlçe başkanlıklarının bulunduğu binada patlama meydana geldi. Patlamada ölen yada yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Buca Hasan Şarlayan Sokak 1 numaradaki 5 katlı binanın 3. katında bulunan MHP Buca İlçe Başkanlığı’nın kapısında saat 20.15 sıralarında meydana gelen patlamanın, ses bombası olabileceği belirtildi. Patlama sırasında içeride kimsenin olmaması can kaybı ve yaralanmayı önlerken, binanın bazı camları kırıldı. Binanın 4. ve 5. katlarında ikamet eden bazı aileler de patlamanın ardından bir süre apartman dışına çıkamadı. Patlama sonrası çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Öte yandan, MHP Buca İlçe Başkanı İsa Kahraman ve Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin de patlamanın olduğu yere geldi. MHP Buca İlçe Başkanı Kahraman yaptığı açıklamada, "Biz sağduyulu davranacağız ve emniyetimize yardımcı olacağız. Kimlerin yaptığını tahmin etmek zor. Belli bir grup dememiz de doğru olmaz. Tespitler yapılacak, o zaman beraberce değerlendireceğiz" dedi.

İzmir
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 09:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
samet tezcanlı IP: 85.98.78.xxx Tarih : 9.03.2008 21:16:17

öncelikle tüm ülküdaşlarıma geçmiş olsun diyorum.ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN KONAK ALPEREN OCAKLARI TEŞKİLAT BAŞKANI SAMET TEZCANLI