19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Buca'da taksicilerden cinayet protestosu

İzmir'in Buca İlçesi'nde gece aracına binen kimliği belirsiz 2 kişi tarafından parası gasp edildikten sonra boğazı kesilerek öldürülen taksicinin cenazesi ailesi ve taksici arkadaşlarının katılımıyla toprağa verildi. Cenazede 100'e yakın taksici korna çalarak son zamanlarda meydana gelen taksici cinayetlerini protesto etti.


İzmir'de dün akşam saatlerinde aracına binen kimliği belirsiz 2 kişi tarafından boğazı kesilerek öldürülen evli ve 2 çocuk babası Mesut Şurgun'un cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Buca Ensari Camii'ne getirildi. Şurgun için ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, ailesi ve taksici arkadaşları katıldı.

Cenazede gözyaşlarını tutamayan Mesut Şurgun'un eşi Emine Şurgun ve çocukları Vildan ve Ertan Şurgun'a sarılarak ayakta durabildi. Cenazeye katılan 100'e yakın taksici araçlarına ölen arkadaşının fotoğraflarını astı. Cenaze aracının arkasından giden taksiciler kornalarını çalarak taksici cinayetlerini protesto etti. Bir grup taksicide son zamanlarda taksici cinayetlerinin arttığını ve güvenliklerinin kalmadığını söyledi. Mesut Şurgun'un cenazesi Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2004 Cuma 19:50:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?