25
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Bucaspor'da hedef 3 puan

BUCASPOR'DA HEDEF 3 PUAN

Bucaspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Son oynadıkları Kasımpaşa maçıyla ilgili konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Bucaspor henüz yeni bir takım ve uyum problemlerimizin olduğu söylenebilir. Kadro olarak hazır değiliz. Bu bağlamda Kasımpaşa maçı bizim için zor geçti. Oturmuş bir takıma ve tecrübeli bir teknik adama karşı oynadık. Bu olumsuzluklara rağmen deplasman mücadelesinden 1 puan çıkarmamız bizim için önemli" dedi.

Hafta sonu Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını hatırlatan, Bülent Uygun, "Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Zor bir maç olacak. Gençlerbirliği güçlü, disiplinli ve savaşan bir takım. Fakat ne olursa olsun biz taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanarak Spor Toto Süper Lig'deki ilk 3 puanımızı almak istiyoruz" diye konuştu.

Uygun, defans oyuncusu Ediz'in cezasının devam ettiğini söyleyerek, "İbrahim ve Tomas'ın antrenmanda yaşadığı sakatlıklar var. Oyuncuların durumları maç günü netlik kazanacak. Serkan ve Zafer'in ise sakatlıkları devam ediyor" şeklinde konuştu.

Öte yandan Bucaspor çalışmalarını basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

BUCASPOR'DA HEDEF 3 PUAN
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 12:00:03
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:46:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?