22
Mayıs
2024
Çarşamba
BUCA - İZMİR

Cani baba adliyeye sevk edildi

Buca ilçesinde evden kaçmaya çalışırken yakaladığı öz kızını ablasının gözleri önünde boğarak öldüren baba Yusuf S., ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Emniyetten çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan baba, "Pişman değilim" dedi. 

Olay Buca 252 numara 2'de meydana gelmişti. Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu öğrencisi A.S. (17), şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için 5 yıl önce ayrılan anne ve babasının ardından küçük yaşta ruhsal olarak bunalıma girdi. Okulundan devamsızlık nedeniyle ayrılan genç kız 5 ay önce ablası A.S. ve inşaat işçisi babası Yusuf S. ile birlikte Buca'daki eve taşındı. Babasının baskısı ve dayağı yüzünden birçok kez evden kaçan A.S. her defasında halası Fadime Ergül tarafından ikna edilerek evine götürüldü. Evden kaçan kızına her eve dönüşünde baskı ve şiddet uygulayan baba ise kızına ait bütün fotoğrafları yaktı. 

Genç kız yine evden kaçmak istediği sırada babası Yusuf S. tarafından fark edildi. Kızını dövmeye başlayan Yusuf S. bir anda cinnet getirerek kızının boğazına sarıldı. Gürültü üzerine uyanan abla A.S. ise babasına engel olamadı. Gözünün önünde kardeşini kaybeden abla A.S. ise sinir krizi geçirdi. 

Baba Yusuf S. daha sonra evde bulunan çuvala kızını koyduktan sonra yatağın altına sakladı. Daha sonra A.S.'yi "Kardeşini öldürdüğümü kimse bilmeyecek. Yoksa senin de sonun kardeşin gibi olur" diye tehdit etti. Sabah olmasıyla beraber A.S. halası Fadime Ergül'e giderek gece yaşadıklarını anlattı. Bunun üzerine hala Fadime Ergül polise giderek durumu anlattı. 

Akşam saat 20:00 sıralarında eve giden ekipler kızın cansız bedenini evde buldular. Gözaltına alınan baba Yusuf S. ise adliyeye sevk edilirken kendisine soru soran gazetecilere, "Pişman değilim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 16:40:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tümer iseri IP: 91.20.102.xxx Tarih : 28.09.2007 14:13:00

böyle vahsi bi adama insan denilmez birakcak memur arkadasrlar bunu bunu benim elime bi güzel temiz dayak atca böyle canilik olmaz