19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Çocuklar sokaktan kurtulacak

BUCA’DA ÇOCUKLAR SOKAKTAN KURTULACAK

Buca Genç Salon Sporları Başkanı Çeliker Gökçin, Buca Genç Genel Koordinatörü Hüseyin Güzey, Buca Genç Futbol Okulu Direktörü Selahattin Erbaş, Buca Genç Kız Basketbol Antrenörü Coşkun Deniz ve sporcular Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya ile bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Kaya’ya Buca Belediyesi, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bucaspor ve Buca Genç işbirliğinde futbolda oluşturulan kurumsallaşma sürecini Salon Sporları Yönetimi olarak da başlatmalarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyen Buca Genç Salon Sporları Başkanı Çeliker Gökçin, bu protokoldeki amaçlarını; “Çocuklarımızı ve sporcularımızı amatör bir ruhla, ahlaki değerlere sahip çevresine saygılı ülkesini ve milletini seven galibiyet ve mağlubiyeti büyük bir olgunluk içerisinde kabul eden paylaşmayı bilen hedefleri olan ve hedef koyabilen kişilikli ve karakterli birey olarak yetiştirmeyi ve milli takıma yükselmelerini sağlamak” diyerek açıkladı.

Ziyaretten oldukça keyif aldığını özellikle de sporcu gençleri karşısında görmenin kendisine mutluluk verdiğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya ise; “Buca’nın adının geçtiği her oluşumda var olmaya hazırız, amacınız bizlerinde en ciddi isteklerinden; çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak” dedi.

Buca Genç Voleybol Takımı’nın 24 – 25- 26 Nisan tarihlerinde Manisa’da grup müsabakalarına katılacağını belirten Buca Genç Salon Sporları Başkanı Çeliker Gökçin, galibiyetler sonunda takımın 3. lige yükseleceğini hatırlattı. Başkan Yardımcısı Kaya’dan Manisa’daki müsabakalar için taraftar desteği de isteyen Gökçin ve beraberindekiler, olumlu yanıtlar aldıkları ziyaretten mutlu ayrıldıklarını söylediler.

BUCA’DA ÇOCUKLAR SOKAKTAN KURTULACAK
BUCA’DA ÇOCUKLAR SOKAKTAN KURTULACAK
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 10:57:01
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 13:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?