17
Haziran
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Dürümcüde uyuşturucu operasyonu

DÜRÜMCÜDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İzmir'de ekmek arası köfte ve döner satışı yapılan bir dürümcüde uyuşturucu madde satan şahıs, polis tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Buca ilçesinde uyuşturucu madde sattığı idida edilen R.V.'yi (32) takibe aldı. Zanlının çalıştığı dürümcüyü de takibe alan polis, R.V.'nin dürümcü dükkanına gelen bazı kişilere 'meşe' olarak tabir edilen bir içimlik esrar maddesi ile ecstacy uyuşturucu hap sattığını tespit etti. Alıcı kılığındaki polise de esrar satmak isteyen zanlı, narkotik timleri tarafından suçüstü

yakalandı. Dürümcü dükkanının tezgahının altında yapılan aramada içime hazır 36 adet meşe tabir edilen esrar maddesi, 11 adet ecstacy uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 270 TL para ele geçirildi. Zanlının zaman zaman uyuşturucu madde ve uyuşturucu hapı görünmemesi için ekmek arası veya dürümün içine koyarak alıcılara verdiği iddia edildi.

Narkotik Büro Amirliği'ndeki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DÜRÜMCÜDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2011 Cuma 12:03:01
Güncelleme :15 Nisan 2011 Cuma 18:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?