19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Esnaf kapalı pazaryeri istedi

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Beytullah Selman, Şirinyer Pazaryeri'nde vatandaşların ve pazaryeri esnafının sıkıntılarını dinleyerek projelerini anlattı.

Ak elçilerin broşür dağıtarak destek verdiği Selman'a, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mehmet Girgin ve belediye meclis üyesi adayları da pazaryeri ziyaretinde eşlik etti. Vatandaşların seçimlerde başarılar dilediği Selman, bir tezgahın başına geçerek satış yaptı.

AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Avukat Beytullah Selman'a yağmur çamur içinde alışveriş yapmak istemediklerini ifade eden Bucalılar kapalı bir pazaryeri istedi. Belediye başkanının sadece seçimden seçime değil kazandıktan sonra da kendilerini ziyaret etmesini beklediklerini belirten pazaryeri esnafı ise modern bir ortam hazırlanmasını ve müşterilerine daha rahat bir ortamda hizmet etmek istediklerini dile getirdi.

"HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM"
Pazaryeri esnafının tamamını ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyen AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Beytullah Selman ise yaptığı konuşmada sadece seçim zamanında değil her zaman halkın arasında olacağına söz vererek, “Bana gösterdiğiniz bu yakın ilgi ve teveccüh seçim çalışmalarında moralimizi yükseltti. Kapalı pazaryerleri projelerimiz arasında. Buraları planlarken çok amaçlı kullanılabilecek şekilde projelendireceğiz. Hem esnafımız hem de vatandaşımız için rahat ve huzurlu ortamlar oluşturacağız. Bunları gerçekleştirebilmek için dualarınızı ve oylarınızı istiyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?