18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Evine giren hırsızı komaya soktu

Buca'da bir eve giren hırsızlık şüphelisi, ev sahibi tarafından sopayla dövüldü. Ev sahibin elinden kurtularak balkondan atlayan zanlı, ayağını burkunca polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, Şirinyer semti 479 Sokak numara 17’deki Kurucu Apartmanı’nda meydana geldi. İzmir Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde şoför olarak çalışan Mehmet Kemal Özalp’in (42) evine sabaha karşı saat 05.00 sularında bir şüpheli girdi.

Balkon penceresini açarak eve giren zanlı, yatak odasının kapısında asılı pantolondan bir adet cüzdanı aldı. Daha sonra Özalp’in eşi Aygün Özalp (35), yüzüğünü ve cep telefonunu alan zanlıyı fark ederek eşini uyandırdı. Mehmet Kemal Özalp, kapı arkasında duran sopayla zanlıyı kovalamaya başladı.

Camdan kaçmaya çalışırken yakalanan şüpheli, elindeki tornavidayı Özalp’e doğru savurup camdan atladı. Özalp’ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede yaptığı araştırmada evden birkaç sokak ötede baygın halde yatan hırsızlıktan sabıkalı Satılmış Coşan’ı (22) yakaladı.

Coşan’la birlikte içinde çalıntı malların ve tornavidanın bulunduğu 1 adet poşet ele geçirildi. Ayağı burulan zanlı gözaltına alınarak tedavi için ambulansla hastaneye götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 12:57:54
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 13:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?