27
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Evlenemeyen çiftlere müjde!

İzmir'in, Buca ilçesi Laleli Mahallesi muhtar adayı göreve geldiği takdirde evlenemeyen çiftlerin yuvasını kurarak 10 günlük balayını da hediye edeceğini açıkladı.


Seçimlere büyük bir ciddiyetle hazırlanan Buca ilçesi Laleli Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Topçu, projelerine ilişkin bilgi verdi. Adaylığını, dansöz oynatarak, konser vererek açıklayan İbrahim Topçu, seçim günü yaklaştıkça çalışmalarına hız verdi. Mahalleye özel ambulans tahsis etme sözünü tuttuğunu hatırlatan Topçu, "Gerçekten ihtiyaç sahiplerine her türlü yardımı yapacağım. Halka hizmet Hakk'a hizmettir. Biz almaya değil vermeye geliyoruz. Evlenemeyen gençlerin yuvasını kurmak ve 10 günlüğüne
balayına göndermek de bizim vaatlerimiz arasında" dedi.


Belediye başkan adaylarının yaptığı gibi bir araç giydirerek seçimleri ne kadar ciddiye aldığını gösteren Topçu, en büyük projesinin mühür parasını kaldırarak muhtar maaşını şehit ailelerine bağışlamak olduğunu belirtti. Topçu, Noter'den onaylattığı projeler arasında ilk sırada muhtarlık hizmeti adı altında alınan mühür parasını kaldıracağını söyledi. Topçu, devlet tarafından muhtarlara verilen maaşı da şehit ailelerine bağışlayacağını sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?