19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Gediz'de Selman şenliği

Buca Gediz Mahallesi'nde yaşayan Roman vatandaşlar düzenledikleri şenlikle AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman'a destek verdi.

Buca Gediz Mahallesi'nde düzenlenen şenliğe AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman ile belediye meclis üyesi adayları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Gecede bir mini konser düzenleyen Göksu Romanlar Derneği Başkanı Mehmet Uç kendilerini ziyaret eden Büyükşehir BEledile Başkan Adayı Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Bizler 29 Mart seçimlerinde AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman'ı destekleyeceğiz" dedi.

Havai fişek gösterileri ile Roman vatandaşlara seslenen AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman "Gediz bölgesi bizler için son derece önemli. Bu bölgeden iki belediye meclis üyesi adayımız var. Aysel Başaran ve Abdullah Kara kardeşlerimizi yakından tanıyorsunuz. Her meclis üyemiz kendi bölgelerinin belediye başkanı olacak. Belediyeyi Bucalılarla birlikte yöneteceğiz. 29 Mart gecesi Çevik Bir Meydanı'nda aynı coşkuyla buluşmak üzere seçimde desteklerinizi bekliyorum" şeklinde konuştu.

İzmir'de hizmet üretemeyenlerin halka yalan ifadelerle korku saldığını anlatan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Taha Aksoy ise "Bu gece bize yaşattığınız coşku için teşekkür ederim. Bilesiniz ki bugün İzmir'de artık hizmet üretmediği için halkın tepkilerini çekeneler korkular salıyorlar. Diyorlar ki AK Parti gelirse evlerinizi yıkacak sizi mahallenizden atacak. AK Parti gelirse belediyede çalışanları işinden çıkartacak. AK Parti gelirse sokak hayvanlarını öldürecek. AK Parti gelirse şunu yapacak, bunu yapacak, sen benim ne yapacağımı nerden biliyorsun. Sen çık şu milletin karşısına 4 buçuk yılda ne yaptığını söyle" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 22:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?