26
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Gençlerden zafer sözü

AK Parti Buca Gençlik Kolları üyeleri AK Parti Buca belediye başkan adayı avukat Beytullah Selman'a seçimde zafer sözü verdi.


Seçim bürosunda AK Parti Buca İlçe Başkanı Mehmet Girgin ve AK Parti Buca belediye başkan adayı avukat Beytullah Selman'ın da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Uzunlar, bugüne kadar sergilenen uyumlu çalışmanın 29 Mart'a kadar devam edeceğini ifade etti. uzunlar şöyle konuştu: “Kar kış gece gündüz demeden Bucamız'ın AK Partili belediye olarak devam etmesi ve büyükşehirde de CHP zihniyetinin sona ermesi için ekibimiz var gücümüzle çalışacak.


Gençlik kollarının partinin lokomotifi olduğunu belirten AK Parti Buca belediye başkan adayı Beytullah Selman da, “Gençlik kollarının çalışmadığı bir kampanyanın ivmesi yüksek olmaz. Biz gençlik kollarımızı afiş ve bayrak asan bir birim olarak değil bizlere proje üreten katkı sağlayan bir güç olarak görüyoruz. Belediye başkanı olduğumuz andan itibaren de gençlerimizin proje ve değerlendirmeleri üzerinde çalışacağız. Seçim çalışmalarında en geniş kitlelere birlikte ulaşırsak 29 Mart akşamı bizim için zafer akşamı olur. Çevik Bir Meydanı'nda 29 Mart gecesi zafer şöleninde buluşmak üzere herkesi seçim çalışmalarına devet ediyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 17:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?