31
Mayıs
2024
Cuma
BUCA - İZMİR

Hayırseverlere plaket verildi

Buca Tuğsavul İlköğretim Okulu'nun çeşitli ihtiyaçlarını gideren hayırseverlere düzenlenen kokteylle plaket verildi. 

Buca Kaymakamı Mehmet Taşdöğen ve İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan'ın da katıldığı törene, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Çetin, İl Teftiş Kurulu Başkanı Seyfettin Yılmaz, İzbeton Genel Müdürü Tufan Eker, Buca Mili Eğitim Müdürü Celal Yıldız, Konak Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Yıldız, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan yardımlar konusunda bilgi veren Okul Müdürü Abdurrahman Kutluay, "Okulumuzun boyasından, kameralı güvenlik sistemine kadar hayırseverlerin katkısı var. 

Velilerin okula sahip çıkması, maddi ve manevi olarak okul idaresine destek vermesi, hepimizi memnun ediyor" dedi. Girişken yöneticilerin kendi kaynaklarını kendilerinin oluşturduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, "Bunun en güzel örneklerinden biri Tuğsavul İlköğretim Okulu idaresidir. İhtiyacımız olan en önemli noktalardan biri kamuoyunu okullarımıza yardımcı olmaya ikna etmek. Hayırsever denince akla sadece okul yaptıran kişi gelmemelidir. Okul yaptırmaya gücü olmayan fakat eğitime ve onun getirisine inanan insanlarımız var. Okula yapılacak ufak yardımlar, çocuklarımız için büyük bir kazanç olduğu gibi, bizim için de okul yaptırmış kadar makbul bir davranıştır. Tuğsavul bir imece çalışmasıyla bunu başarmış bir okul. Umarım hayırsever vatandaşlarımız tüm okullarda çoğalır ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha iyi ortamlarda ülkemize kazandırırız" diye konuştu. 

Okula çeşitli yardımlarda bulunan Turan Allahverdi, Süleyman Kazan, Mehmet Arslan, Menekşe Pen, Maksut Beyazıt, ve Fahri Çetiner'e teşekkür plaketi verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 09:43:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?