19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

İzmir-Buca: Belediye Meclisi ilk kez toplantısını yaptı

28 Mart yerel seçimlerinin ardından Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy ve meclis üyeleri ilk toplantısını yaptı.

Buca Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkanı Cemil Şeboy başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Şeboy, "Bizler halkın takdirleriyle Buca için çalışmak üzere seçilmiş bulunuyoruz. Bu çatı altında artık rozetimizi çıkartarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Çünkü Buca halkı hizmetin en iyisine layıktır" dedi. Şeboy, "5 yıl sonra geriye baktığınızda güzel şeyler bıraktıysanız, yaşadığınız şehirde imzanız var ise işte o zaman mutlu olacak ve kendinizle gurur duyacaksınız. Ben, önce Allah’tan sağlık sonra başarılar diliyorum" diye konuştu. Başkanın konuşmasını tamamlamasının ardından meclis üyeleri kendilerini tanıttı.

Toplantıda, ayrıca Haziran ayı olağan meclis toplantısına kadar görev yapacak olan 1. ve 2. başkan vekilleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonlarında görev alacak meclis üyeleri de seçildi. 1. Başkan Vekilliği’ne Şehmuz Gündoğdu, 2. Başkan Vekilliği’ne Ali Rıza Kaya, Encümen üyeliklerine Abdülcelil Laçin, Kenan Doğan, Fahrettin Kocabıçak, Muhsin Kahraman seçildi.

Cemil Şeboy, Buca’da 3. kez başkan seçilirken, belediye meclisi; 23 AK Parti, 12 CHP, 2 GP üyesi olmak üzere 37 meclis üyesinden oluşuyor.

İZMİR-(İHA)
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2004 Cuma 17:45:18
Güncelleme :16 Nisan 2004 Cuma 19:54:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?