18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Kaptı ama kaçamadı

Buca İlçesi’nde çaldığı motosikletle bir kişinin telefonunu çalan kapkaççı, polisin ısrarlı takibi sonucu kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, akşam saat 23.30 sıralarında Buca İlçesi’nde meydana geldi. Daha önceden kapkaç suçundan sabıkalı O.K. (Olcay Kurt-17), bir lokantaya ait olan ve evlere pide servisinde kullanılan motosikleti Şirinyer Gürçeşme Caddesi 395 Sokak 4 numara önünde park halinde iken çalarak kaçtı. Çaldığı motosikletin plakasını kıran O.K., daha sonra Ufuk Mahallesi 893 Sokak’ta telefonla konuşarak yürüyen Mevlüt Aktaş’ın (28) elinden telefonunu alarak kaçtı. Fabrikada işçi olarak çalıştığı belirtilen Mevlüt Aktaş’ın polise haber vermesi üzerine harekete geçen ekipler, sabıkalı kapkaççıyı kısa sürede Buca eski pazaryeri yakınlarında çaldığı motosikletle yakaladı.

Motosikletleri çalınan lokanta sahipleri kapkaççının yakalanmasından sonra Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek motosikletlerini alırken, O.K. yapılan işlemlerinin ardından Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

buca
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 11:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?