18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Mezarlıklarda bayram temizliği

MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Buca'da yer alan eski ve yeni mezarlıklarda bakım ve onarım işleri başlatan Buca Belediyesi bayramda kabir ziyareti yapacak vatandaşlara rahat ve temiz bir ortam hazırlıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Ramazan Bayramı süresi boyunca vatandaşların kabristanlara akın edeceklerini göz önünde bulundurarak temizlik çalışmalarına hız verdi.

Bölgede bulunan mezarlıkları ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Bayram günü oluşacak yoğunluğu biraz olsun rahatlatmak, uygun ve temiz şartlarda hizmet vermek adına eski ve yeni mezarlığı gezerek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında göze çarpan eksiklikleri tek tek tespit eden Başkan Tatı, bu eksikliklerin hemen giderilmesi konusunda kurmaylarına talimatlar yağdırdı. Mezarlık yetkilileriyle de görüşen Ercan Tatı, görevlilerin istek ve taleplerini dinleyerek, mezarlıkta bulunan Mescit ve gasilhaneyi de gezmeyi eksik etmedi.

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Mezarlıkların temizlik ve bakımlarına önem veren Buca Belediyesi bayrama özel olarak hizmet ekibi oluşturdu. Bayram süresi boyunca düzenli olarak çalışacak olan süpürme aracı bütün mezarlıkları gezerek mezarlıkların temiz kalmasını sağlayacak. Mezarda yakınlarını ziyaret eden vatandaşlara ise su tankeri ücretsiz su hizmeti sağlayacak. Çöp konteynerlerinin sayısı arttırılarak, mezarlıklarda bulunan boş alanlara da banklar kurularak bayrama hazır ediliyor.

MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ
MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 13:08:02
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:48:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?