19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

MHP'de Karakuş dönemi

MHP Buca İlçe başkanlığına Ali Karakuş seçildi. En yakın rakibine 106 oy fark atan Karakuş, hedeflerinin MHP'yi Buca'da başarıya taşıyacakları sözünü verdi.

eEçtiğimiz hafta sonu Buca MHP ilçe teşkilatında Genel Kurul heyecanı yaşandı. Genel Kurul'da Ali Karakuş ve Ahmet Çak, başkanlık için aday oldu. Son derece heyecanlı geçen kongrenin ardından Ali Karakuş, rakibine 106 oy fark atarak delegeler tarafından MHP Buca İlçe Başkanı seçildi.

Daha önce Ülkü Ocağı Başkanlığı, içe başkanlığı, Belediye Meclis üyeliği ve il yönetim kurulu üyeliği de yapan Ali Karakuş, Buca'da MHP'yi başarıya taşıyacaklarını söyledi. Yeni yönetim kurulu ile toplantı yapan MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, Buca'yı kucaklayarak MHP'yi iktidara taşıyacaklarını belirtti. Karakuş, Buca'da bin kişiyi aktif hale getirerek MHP'yi Buca'nın en güçlü partisi yapacaklarını vurguladı. MHP'nin tek başına iktidar olabilmesi için herkesin çalışması gerektiğini de belirten MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş, "Buca'da siyaseti çok yakından takip edeceğiz. Belediyenin çalışmalarını mercek altına alacağız. Son derece aktif yapıcı bir siyaset izleyeceğiz. Buca halkıyla gönül bağımızı güçlendireceğiz. Bütün vatandaşlarla kucaklaşıp bütünleşeceğiz. Buca halkını menfaatlerini sonuna kadar koruyacağız ve takipçisi olacağız" dedi.

MHP Buca ilçe Başkanı Ali Karakuş, dürüst ve seviyeli bir politika ile Buca halkının gönlünü kısa sürede kazanacaklarını belirterek, "Buca'da ülkücüler harekete geçti, yakında Buca halkı da milliyetçi harekete geçecek" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 15:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?