16
Mayıs
2024
Perşembe
BUCA - İZMİR

Minik bebeği kapı önüne bıraktılar

İzmir'in Buca ilçesinde, bir binanın bahçe kapısına terk edilmiş 3 haftalık bebek bulundu. Karakola teslim edilen bebeğe polis memurları yoğun ilgi gösterdi. 

Edinilen bilgiye göre, Ufuk Mahallesi 916 Sokak numara 54'de ikamet eden Serpil Altınbilek, gece saat 22.00 sıralarında kapı zilinin çalınması üzerine kapıya çıktı. Kimseyi göremeyen Altınbilek, eve girmek için geri döndüğü sırada bebek ağlaması duyarak sese doğru yöneldiğinde bahçe kapısının önüne bırakılmış bebeği fark etti. Bebeğin terk edildiğini düşünen Serpil Altınbilek, göbek bağı normal kesilmiş olan erkek bebeği alarak Ufuk Polis Merkezi'ne gitti. Durumu polis ekiplerine anlatan Serpil Altınbilek, bir annenin bebeğini nasıl bu şekilde bırakabildiğini anlayamadığını söyledi. Serpil Altınbilek talihsiz bebeğin ailesinin en kısa zamanda bulunmasını istediğini ifade etti. 

Ufuk Polis Merkezi ekiplerinin yoğun ilgi gösterdiği bebeğe, görev yaparken 31 Ağustos 1989 tarihinde Buca'da teröristlerle girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olan İskender Coşkun ile yine aynı karakolda görev yaparken 20 Mart 1992 tarihinde Kozağaç mevkiinde teröristlerce pusuya düşürülerek şehit edilen Süleyman Erçin'in anısına "Coşkun Erçin" ismi verildi. Asayiş Şube Amirliği ekipleri, bebeğin kimler tarafından bırakıldığının belirlenmesi için soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2007 Salı 11:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?