24
Mayıs
2024
Cuma
BUCA - İZMİR

Mohammed Dahmane Bucaspor'da

MOHAMMED DAHMANE BUCASPOR'DA

Bucaspor, Belçika takımlarından Club Brugge'da forma giyen golcü futbolcu Mohammed Dahmane ile sözleşme imzaladı.

Teknik direktör Bület Uygun'un Sivasspor'u çalıştırdığı dönem almayı istediği Cezayir asıllı Fransız futbolcu, İzmir ekibiyle sözleşme imzaladı. Sağlık kontrolünden geçen 28 yaşındaki futbolcu, İcra Kurulu Üyeleri Adnan Dolma ve Abdühamit Taçyılıdız'ın katıldığı imza töreniyle kendisini Sarı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı. Teknik direktör Bülent Uygun'un Sivasspor'u çalıştırdığı dönemde çok istediği; ancak kulübü Mons'un yüksek bonservis ücreti talep etmesi nedeniyle alamadığı Dahmane, FC

Potiers, SC Feignies, Borains, Mons, Genk ve Brugge formaları altında 121 maçta 55 gol kaydetti. Cezayir U-23 takımında da bir dönem görev yapan Fransız oyuncuyla 1 artı 1 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninin ardından Fransa'ya dönen ve lisans işlemleri tamamlanan Dahmane, önümüzdeki hafta başında İzmir'de olacak.

Bucaspor hakkında özellikle Mulemu'dan çok iyi referanslar aldığını söyleyen Dahmane, "Takımda Leko ve Mulemu gibi Fransızca konuşan isimler var. Bu nedenle uyum sorunu yaşamayacağıma eminim. Bucaspor, izlediğim ve edindiğim bilgiler ışığında çok heyecanlı bir kulüp izlenimi veriyor. Burası benim için de yeni bir başlangıç olacaktır" dedi.

Öte yandan Sarı-lacivertli ekip, 4 günlük iznin ardından Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

MOHAMMED DAHMANE BUCASPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:25:05
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 18:44:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?