25
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Öldü sanılan emekli Afyon'da bulundu

ÖLDÜ SANILAN ŞAHIS BULUNDU

İzmir'in Buca ilçesinde, 60 yaşındaki Arif Loğurlu geçen ay evden ayrılarak kayıplara karıştı. Bir çocuk babası Loğurlu'nun 35 yıllık eşi Zeliha Loğurlu, polise kayıp başvurusunda bulundu. Loğurlu Ailesi, geçen hafta Manisa Salihli'de bulunan 50-60 yaşlarında bir erkeğe ait kesik baş haberiyle adeta yasa boğuldu. Kesik başın Arif Loğurlu'ya ait olabileceğini belirten aile, tam kesin sonucun alınması için DNA testine başvurulmasını istedi. Bu sırada polisin yaptığı araştırma sonucu Loğurlu'nun Afyon'da bulunmasıyla ailesi sevinç yaşadı.

OLAY

Arif Loğurlu isimli şahıs, geçen ay sonunda evden ayrıldı. Karısı Zeliha Loğurlu, eşi dönmeyince polise kayıp başvurusunda bulundu.

Polis, her yerde Arif Loğurlu'yu ararken Manisa'nın Salihli ilçesinde bir tuğla fabrikasının yanındaki boş arazide kesik baş bulundu. Jandarma ekiplerinin yaptıkları incelemede, poşet içerisindeki kesik başın 50- 60 yaşlarındaki bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Kesik baş, tetkikler için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Bürosu ekipleri, kesik başın fotoğraflarını kayıp albümündeki kişilerle karşılaştırdı. Karşılaştırmada, kesik başın Arif Loğurlu ile büyük benzerlik gösterdiği belirlenince ailesine haber verildi. Aileye, önce kesik başın fotoğrafları gösterildi. Aile, başın Loğurlu'ya ait olabileceğini söyleyince kesik baş gösterildi. Burada da yüzde 90 Loğurlu'ya ait olabileceği aile tarafından söylenince, polisler yaşlı adamın amcasını DNA testine göndermeye karar verdi.

EMEKLİ MAAŞINI ÇEKİNCE BULUNDU

Amcanın DNA testine gideceği gün, polise, yaşlı adamın emekli maaşını Afyon'da çektiği haberi geldi. Araştırmalarını bu yöne kaydıran polis, Arif Loğurlu'yu Afyon'da buldu. Önce Arif'i öldü sanarak büyük üzüntü yaşayan ailesi, bulunmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 10:38:01
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 14:46:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?