18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Seçmenleriyle inşaatta buluştu

Buca Yıldız Mahallesi'nde Sındırgılı vatandaşlardan oluşan 100 kişilik bir grupla bir araya gelen AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Beytullah Selman, yağmur nedeniyle toplantısını bir inşaatın içinde yapmak zorunda kaldı.

29 Mart yerel seçimlerinde iddialı olduklarını belirten Selman, şunları söyledi: "Bu iddiamızı kötü hava şartlarına rağmen bizleri destekleyen sizlerden aldığımız güçle sürdürüyoruz. Hedefimiz olan 100 bin oyu almak için gece gündüz çalışıyoruz. Hava şartları bizi durduramaz. İşte bir inşaat odasındayız. Durmak yok yola devam sloganıyla hizmete talibiz. Hizmet edebilmemiz için de oylarınıza talibiz."

Kars Alçılı Köyü Sevenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret eden AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Beytullah Selman pojelerini anlatarak vatandaşların problemlerini dinledi. Belediyeyi birlikte yönetme sözünü yineleyen Selman, belediye meclis üyelerinin mahallelerinde belediye başkanı olacağını da belirtti.

Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Çamlıkule Pazaryeri'nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip destek isteyen AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Beytullah Selman Buca'ya kapalı pazaryeri kazandıracakları sözünü tekrarladı

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 15:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmut omak IP: 81.214.118.xxx Tarih : 24.03.2009 00:03:56

Buca nın yıldız başkanı yıldız mahallemize hoş geldin seninleyiz