27
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Selman güvercin mezatı yönetti

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman seçim çalışmalarına hız verdi. Buca'da mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Selman güvercin mezatı ziyaretinde vatandaşın sıkıntılarını dinledi.

Buca'da güvercin mezatı ziyaret eden AK Parti Buca Belediye Başkanı Beytullah Selman'a Buca ilçe başkanı Mehmet Girgin ile meclis üyesi adayları da eşlik etti. Bahçede soğuk ve küçük bir mekanda satış yapan vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Selman, vatandaşlara daha hijyenik ve rahat koşullarda bir mekan vaadetti. Buca'nın her noktasını gezdiklerini ve sıkıntıları tespit ettiklerini belirten AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Selman "Biz Buca'yı ve Bucalı'yı seviyoruz. Ayrım yapmaksızın tüm Bucalı hemşehrilerimizin her türlü ihtiyacı ve rahatı için hizmetlerinde olacağız. Burada yaşadığınız rahatsız ortamı daha rahat ve huzurlu bir mekana taşıyacağız" dedi.

Cezaevinde yatan bir mahkum için yardım amaçlı satılacak olan güvercinlerin açık arttırmasını 50 lira ile başlatan Selman ve meclis üyeleri kendileri de güvercin satın alarak katkıda bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 14:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?