27
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Selman Kozağaç'ta coştu

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman Kozağaç'ta yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda konuştu. 29 Mart günü şölen yapacaklarını belirten Selman, "Oylar Buca'da yağan yağmur gibi AK Parti'ye yağacak" dedi.

Bucaspor atkısı takarak vatandaşlara hitabeden Selman'ın konuşması Bucaspor amigo ve taraftarlarının tezahüratları ile sık sık kesildi. Şölen havasında geçen toplantıda kahveye sığmayan kalabalık yağmura rağmen dışarıya taşarak yolda trafiğin kapanmasına sebep oldu.

22 Temmuz'da milletvekillerini Kozağaç'a getirdiklerini ve aynı coşkunun yaşandığını anlatan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman "O zaman genel seçimlerde Buca'da patlama yapacağımızı söylemiştik gerçekleşti. Bugün yine aynı coşku var ve yine diyoruz ki Buca'da patlama yapacağız. Dışarıda yağan yağmur gibi oylar AK Parti'ye yağacak. Belediyemizi hep beraber yöneteceğiz" dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Buca İlçe Başkanı Mehmet Girgin ise, CHP'nin seçim masraflarını belediye şirketleri üzerinden karşıladığını iddia ederek, "Şirket elemanları bu çalışmalarda kullanılıyor. Asıl çevre kirliliğini kendileri yapıyorlar. Biz AK Parti olarak bugüne kadar hep nezaketle mücadele ettik ancak rakiplerimiz bizlerin afişlerine tahammül edemiyorlar ve geceleri onları keserek ortadan kaldırıyorlar. Bu korkunun bir göstergesidir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:16:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?