19
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Selman projelerini anlattı

İzmir'in Buca İlçesi Ak Parti Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman, Türkiye Gazetesi ve İhlas Holding Ege Bölge Temsilcisi Yusuf Ziya Yalçın'ı makamında ziyaret etti.  Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Selman, Buca'yı İzmir'in incisi yapacak projelerini anlattı.

Seçimi kazanmak için var güçleri ile çalıştıklarını belirten Beytullah Selman, "Ev ev, dükkan dükkan çalışıyoruz, sıkmadık el bırakmayacağız. Buca'da kentsel dönüşüm projelerini hayata geçireceğiz. Kaynaklar beldemiz artık mahallemiz oldu. Bu bölgeyi turizme kazandıracak projelerimiz hazır. Sosyal projelerimiz örnek olacak. Akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan proje ekibimiz Buca'yı İzmir'in incisi yapabilecek projeler üretiyor" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'ni de kazanmanın önemine değinen Beytullah Selman; "Yalnızca Buca'da değil, Karabağlar, Bornova ve Konak gibi ilçelerin yanı sıra Büyükşehir'de de iddialıyız. Ak Parti'nin kültürü, Anadolu İnsanı'nın kültürüdür. Düzeyli bir seçim atmosferi olmasının temenni ediyorum" dedi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman'ı makamında kabul eden Türkiye Gazetesi ve İhlas Holding Ege Bölge Temsilcisi Yusuf Ziya Yalçın'da Selman'ın projelerini dinleyerek, başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 13:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?