27
Mayıs
2024
Pazertesi
BUCA - İZMİR

Selman'a baba duası

Baba evinde seçim bürosu açan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman’ı akraba ve komşuları bağırlarına bastı.

 Coşkulu tezahüratlarla Gaziler Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi’nde toplanan komşularına seslenen Selman gençliğinin geçtiği mahalleye belediye başkan adayı olarak gelmenin gururunu yaşadığını ifade ederek bugune kadar olduğu gibi bundan sonra da kendilerini mahçup etmeyeceğini söyledi. Burada açılan seçim bürosunu komşu ve akrabalarına emanet ettiğini de belirten Selman destek isteyerek sıkı bir çalışma ile belediye başkanlığını kazanacaklarını anlattı.

AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman’ın yüzlerce kişinin katıldığı seçim bürosu açılışında halka hitap ederken kürsüye çıkarıp elini öperek dua istediği babası Ahmet Selman gözyaşlarına hakim olamadı.

Oğluyla gurur duyduğunu anlatan baba Selman “Beytullah’ın belediye başkanlığını kazanacağından eminim. İnşaallah ileride de milletvekili olur. Kendisiyle gurur duyuyorum.” dedi. Açılışın ardından anne Emsal Selman’da oğlunu öperek dualarının kendisiyle olduğunu ve başkan olacağını söyledi.

Hizmet etmeye aday olduğunu ifade eden Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Avukat Beytullah Selman “Kendi mahallemdeki bu seçim bürosu benim için son derece anlamlı. Şu an karşımda annem, babam, amcam, dayım, komşu teyzelerim amcalarım, ağabeylerim ve arkadaşlarım var. Ben bugünkü konumuma bu mahallede yetişerek geldim. Herkesin üzerimde hakkı var. Bana olan güveninizi boşa çıkarmayacağım. Belediyeyi hep beraber yöneteceğiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 10:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?