26
Mayıs
2024
Pazar
BUCA - İZMİR

Taciz kavgası ölümle bitti

KAVGADA BAŞI YERE ÇARPAN ŞAHSIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

İzmir'in Buca ilçesinde, eşini taciz ettiğini iddia eden bir kişi aynı zamanda akrabası olan şahısla yüzleşmek için buluştu. Buluşmaya iki akraba da yanlarına birer arkadaşlarını alarak geldi. Buluşma sırasında tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Arkadaşına destek olmak için gelen İsmet Büyükbaş düşerek başını kaldırıma çarptı. Büyükbaş'ın beyin ölümü gerçekleşti.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında, Kıbrıs Caddesi Hasan Ağa Parkı yakınlarında meydana geldi. Babasına ait mobilya mağazasında çalışan 23 yaşındaki Onurcan Ş., eşini taciz ettiği gerekçesiyle telefonla tartıştığı uzaktan akrabası 33 yaşındaki B.Ç. ile konuşmak için randevulaştı. Buluşma yerine arkadaşı 47 yaşındaki Bülent Büyükbaş ile giden Onurcan Ş., burada kendilerini bekleyen B.Ç. ve arkadaşı 33 yaşındaki A.B. ile konuşmaya başladı. Konuşma sırasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. İki grubun

kavgası sırasında düşerek başını yere çarpan İsmet Büyükbaş yaralanarak baygınlık geçirdi. Büyükbaş, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Buca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servisteki müdahalelere rağmen İsmet Büyükbaş'ın beyin ölümü gerçekleşti.

Olayın ardından kaçan zanlılar pazarlamacılık yapan B.Ç. ile muhasebeci A.B. yakalandı. İki zanlı adliyeye sevk edildi.

KAVGADA BAŞI YERE ÇARPAN ŞAHSIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
KAVGADA BAŞI YERE ÇARPAN ŞAHSIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
KAVGADA BAŞI YERE ÇARPAN ŞAHSIN BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 16:55:05
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 09:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?