25
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Tatı'ya coşkulu karşılama

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERCAN TATI;

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Öğretmenler Günü’nde Süleyman Bilgen İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti, çocukların coşkulu alkışlarıyla karşılandı.

Buca Üçkuyular’daki okula girişinde miniklerin “Ercan Başkan” tezahüratlarıyla karşılanan Buca Belediye Başkanı okulun arka bahçesinde yapılması istenen anaokulu binası yerini de gezdi. Daha önce de aynı okulda incelemelerde bulunan Başkan Ercan Tatı, okuldaki bazı onarımları yaptıklarını belirtirken, bahçedeki yatırımı da gerçekleştireceklerini kaydetti. Tatı., çocuklara yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizinle ilk buluşmamda da belirttiğim gibi geleceğimiz sizlersiniz ve bizim bulunduğumuz bu yerlere sizler geleceksiniz. Yarınlarda öğretmen, okul müdürü, belediye başkanı; milletvekili, bakan ve başbakan sizler olacaksınız. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladığımız öğretmenlerimize aslında bir gün hatırlamak yetmez. Onlar geçmişte bizim ışığımız oldular. Şimdi de sizleri yetiştiriyorlar. En büyük alkış öğretmenlerimize”

Çocukların çiçek verdiği Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı daha sonra Okul Müdürü Ömer Kurnaz ve yöneticilerle görüştü. Okul bahçesinde istenen ek bir binanın yapılacağı alanı da gezen Başkan Ercan Tatı, öğretmenlere kalem hediye etti. Kalemin aynı zamanda öğretmenlerin tahtada ders verebileceği lazer ışığına da sahip olduğunu söyleyen Tatı, “Öğretmenlerimiz en yüce varlıklarımız” diye konuştu.

ESNAF OKULUNA ZİYARET

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni de ziyaret eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, okul öğretmenleriyle buluştu. Okul Müdürü Mahmut Öztürk’ten bilgi alan Başkan Ercan Tatı, öğretmenlerin sıkıntılarını ve isteklerini de dinledi. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, eğitim alanındaki bazı sorunlara el attıklarını belirtirken, “En büyük isteğimiz öğretmenlerimizin özlük hakları konusunda iyileştirmelerdir. Devletin bunu yapması gerekir” dedi.

Buca’da bir Öğretmenevi yapılması konusunda verdiği sözü yerine getireceğini söyleyen Başkan Ercan Tatı, yine öğretmenlerin talebi olan Kültür Merkezi ve Tiyatro binasının ilkbahar aylarında temelinin atılacağını söyledi.

BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERCAN TATI;
BUCA BELEDİYE BAŞKANI ERCAN TATI;
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 12:52:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 17:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?