24
Mayıs
2024
Cuma
BUCA - İZMİR

Transfere doymayan takım!

BUCASPOR, TRANSFERE DOYMUYOR

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor transferde hız kesmiyor. Son olarak Real Valladolid'de forma giyen Angolalı golcü Mateus Alberto Contreiras Gonçalves (Manucho) ile anlaşan Bucaspor, 3 futbolcuyla daha anlaştı.

Senegallı forvet Mustapha Dabo, Ankarasporlu stoper Ediz Bahtiyaroğlu ve Ankaragücü'nden sağ bek Koray Çölgeçen'in Bucaspor ile sözleşme imzaladığı açıklandı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, imza törenine Profesyonel Şube Sorumlusu Adnan Dolma ve İcra Kurulu Üyesi Sedat Çiftçi'nin katıldığı belirtildi. Törende konuşan Dabo, ''Hollanda kampında çok iyi bir dönem geçirdim. Hollanda'nın ardından İzmir'e davet edilmem beni çok mutlu. Hırslı bir yapım var. Gol yollarında ne kadar etkili olduğumu herkes görecek'' dedi. İki yıllık sözleşme imzalayan Koray Çölgeçen ise Göztepe altyapısında yetiştiğini, yıllar sonra İzmir'e dönmekten mutluluk duyduğunu kaydetti. Bucaspor'da çok iyi bir kadro yapılanması olduğunu ifade eden Çölgeçen; ''Hedefimizin ilk 10 olacağını düşünüyorum. Bu başarıya katkıda bulunmak benim için gurur verici olacaktır'' diye konuştu.

Ankaraspor'dan kiralanan Ediz Bahtiyaroğlu da büyük bir camiaya gelmekten mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Teknik direktör Bülent Uygun, Süper Lig yapısına uygun bir kadro oluşturuyor. Burada güzel günler bizi bekliyor'' diye konuştu.

BUCASPOR, TRANSFERE DOYMUYOR
BUCASPOR, TRANSFERE DOYMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 13:50:04
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 16:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?