18
Mayıs
2024
Cumartesi
BUCA - İZMİR

Yağmur yağdı, böyle oldu

Bu sabah saatlerinde yaklaşık yarım saat etkisini gösteren yağmur nedeniyle yollar kayganlaşınca, kazalar da ardı ardına geldi. İlk kaza, İzmir-Ankara Karayolu Belkahve mevkiinde sabah saatlerinde meydana geldi. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı 35 A 5935 plakalı polis aracına, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden Vedat Alıcı’nın yönetimindeki 55 DD 192 plakalı otomobil çarptı. Polis memuru Tuncay Yüce (43) yönetimindeki polis aracı da kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Kazada, aracın içinde bulunan polis memurları Tuncay Yüce ve Bedri Gülden (41) hafif şekilde yaralandı.
İkinci kaza ise yine İzmir-Ankara Karayolu Ege Üniversitesi Kavşağı’nda meydana geldi. Kazada 11 araç birbirine girdi, 4 kişi yaralandı. Kadir Durmaz’ın yönetimindeki 03 EF 297 plakalı araç, yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı, ardından kazaya 10 otomobil daha karıştı. Kazada Levent Tuğlacı, Seda Sevinç, Kadir Durmaz hafif yaralanırken, Sedat Arık ağır yaralandı. Yaralılar, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.
Bir diğer kaza ise Bornova Atatürk Mahallesi Ersoy Caddesi üzerindeki polis lojmanları önünde meydana geldi. Birol Ertuğrul (32), kullandığı 45 U 0021 plakalı kamyonla direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki duvara çarptı. Bu sırada kamyonun arkasından gelen Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerine bağlı 35 A 82332 plakalı polis aracı, duramayarak çarptı. Kazada kamyon sürücüsü Birol Ertuğrul ile polis aracının sürücüsü Yunus Yıldırım ve yanındaki arkadaşı Aydın Fidan hafif yaralandılar.
Kazalarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.
İZMİR (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2004 Pazar 15:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?