24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Esrarengiz cinayet

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki bir evde, boğazı kesilmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olarak bir şahsın cesedi bulundu. Gözaltına alınan ev sahibi, ölen kişinin hırsız olduğunu iddia etti ve eve girdiğinde karşılaştıklarını, boğuşma sonucu şahsı bıçakladığını belirtti.

Edinilen bilgiye göre, olay İzmir'in Buca İlçesi, Şirinyer Semti, 326 sokak No: 62 daire 5'te gerçekleşti. Gece saat 03.00 sıralarında bir ihbar üzerine adrese gelen polis ekibi, evin içinde boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülmüş Nadir Tursun'a (31) ait cesetle karşılaştı.

Olaydan kısa bir süre sonra ise cesedin bulunduğu evde oturan Ogün Güney (25), üstü başı kanlar içinde Buca Merkez Karakolu'na geldi ve Tursun'u kendisinin öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Şirinyer Zübeyde Hanım Huzurevi'nde temizlik görevlisi olarak çalıştığı belirlenen ev sahibi Ogün Güney, Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alınırken, karakoldan çıktığı sırada, "Ben bakkala gitmiştim. Eve döndüğümde adamla karşılaştım.

Boğuşmaya başladık. Daha sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 11:15:11
Güncelleme :11 Ağustos 2005 Perşembe 11:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?