24
Mayıs
2024
Cuma
ÇİĞLİ - İZMİR

Belediyeye yeni hizmet araçları

Çiğli Belediyesi’ne iki adet damperli kamyon, iki adet çöp kamyonu, bir adet ambulans, bir adet cenaze aracı ile bir adet yükleyici satın alınırken, araçların önümüzdeki ay hizmete gireceği bildirildi.

Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, araç filosunu tamamen yenilediklerini belirterek, hizmetlerin en kısa sürede ve en verimli şekilde yerine getirecek olmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Başkan Bulut, "İki adet damperli kamyon aldık. Bunların her biri 20 ton yük çekme kapasitesine sahip. İki adet çöp kamyonumuzun ise 13+1.5 metreküplük çöp taşıma hacmi bulunuyor. İş makinesi olan yükleyici ise 4.5 ton yükleme kapasitesine sahip. Hizmetleri yerine getirirken sıkıntı duyuyorduk. Ancak şimdi bu araçları belediyemize kazandırdık ve bu nedenle çok mutluyuz" dedi.

Yeni cenaze aracının klimalı olduğunu belirten Başkan Bulut, cenaze aracının sahip olduğu donanımın Türkiye’de ilk olduğunu belirterek, yeni cenaze aracının beyaz renkli olarak tercih edildiğini söyledi.

Başkan Bulut, "İzmir’in iklimi sıcak. Yazın cenaze taşımak zor oluyor. Aracımızın içi tamamen klimalı. Ayrıca belediyemize tıbbi donanımlı bir ambulans kazandırıyoruz. Hastane ve sağlık ocağı tipi olan ambulansımız da 24 saat halkımızın hizmetinde olacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2005 Salı 14:30:32
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 15:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?